Akce firem All4Camper - Klára Hájek Velinská a Věra Bačíková - BOZP, PO, HACCP, s.r.o.
Potřebujete ve vaší firmě zajistit komplexní správu firmy, která pokryje všechny vaše zákonné požadavky z pohledu bezpečnosti, a ještě vám tím ušetří čas? Jsme tu pro vás - Věra Bačíková - BOZP, PO, HACCP, s.r.o. Navíc během celého měsíce listopadu poskytujeme 15 % slevu na všechny naše služby. A jak to funguje? U nás jsou ceny za poskytované služby hned od začátku jasné. Vždy vytváříme cenovou nabídku přímo na poptávanou službu a ta je pak po vašem odsouhlasení konečná. Nejsou vám tedy pak účtovány žádné další poplatky ani cestovné. V případě zájmu nás kontaktujte na telefonech: 773530550, 608381195. www.vera-bacikova.cz #HACCP #BOZP #pozarniochrana #verabacikova #gastro #kuchyne #stravovani #dokumentace #skoleni #cesko #bezpecnostprace #firmy #pivovary #food #hotely #morava #obchody #cechy #zastupovani #skoly #kontroly #PO #rychlakancelar #obcerstveni #hospody #restaurace #prodejny
Největší online magazín v ČR o cestování karavanem a kempování, plný rad, tipů a informací All4camper - kempujeme s Klárou si pro vás připravil jedinečnou nabídku. Máte-li produkt či službu jakkoliv spojenou s cestováním, kempováním, karavaningem, zážitkem či outdoorovým vybavením, který by mohl být přínosný pro mé čtenáře, nabízím v měsíci listopad publikaci jednoho redakčního článku zdarma. A jak mě můžete kontaktovat? Je to jednoduché. Zavolejte či napište a společně už najdeme řešení, které bude vyhovovat jak vám, tak i mně. Těším se na vás! Telefon: 602 619 265 / https://all4camper.com email: klara.hajek@all4camper.com, info@all4camper.com #kempujemesklarou #bushman #kempy #akkcr #asociace #cestovani #hykro #all4camper #obytko



Verifikace teploměrů v HACCP
Verifikace naměřených údajů a validace použitých měřicích postupů patří
také mezi požadavky systému HACCP, který je vyžadován nařízením ES 852/
2004 o hygieně potravin.
Pro
tyto potřeby máme měřidla TESTO 831 a 106, teploměry mají certifikát
HACCP a navíc akreditovanou kabibraci, abychom mohli k měření vystavit
doklad o měření.
Akreditovaná kalibrace se na těchto přístrojích provádí vždy po 1 roku, kdy je vystavená nová akreditace kalibrace.
Certifikát CSKS 2 stupně. Organizace Věra Bačíková - BOZP, PO, HACCP, s.r.o. úspěšně získala certifikát II. stupně Českého systému kvality služeb. Číslo certifikátu je CSKSII 190001. Certifikát je platný do 9. 1. 2022.
Poradenství
a vzdělávání je určeno zejména pro restaurace, gastro provozovny, případně
pro další subjekty podnikající v cestovním ruchu nebo jiném oboru.
Komplexní servis v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, v oblasti požární ochrany a systému kritických bodů - HACCP. Vše pro vás profesionálně zajistí společnost Věra Bačíková - BOZP, PO, HACCP, s.r.o., které právem náleží certifikát ČSKS II. stupně!
DOBRÝ ANDĚL SLAVÍ 5. ANDĚLSKÉ NAROZENINY !!!
Děkujeme nadaci Dobrý Anděl a přejeme jim mnoho dalších let v jejich náročné práci a činnosti, kterou pomáhají těm, co to potřebují a hodně dalších Dobrých Andělů.
www.dobryandel.cz

Naše společnost se opět zapojila aktivně do kampaně
Zdravé pracoviště - EU - OSHA pro rok 2019-2019

Na účinném řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci se musí podílet všichni bez rozdílu - zaměstnavatelé, vedoucí pracovníci i zaměstnanci. V oblasti nebezpečných látek to pak je obzvlášť důležité, protože opomíjení rizik má závažné přímé důsledky na zdraví pracovníků a hospodářské přežití podniku.
- Zaměstnavatelé jsou ze zákona povinni provádět posouzení rizik, aby určili všechna možná rizika spojená s nebezpečnými látkami. Musí se postarat o to, aby rizika byla řízena na základě hierarchie preventivních opatření.
- Vedoucí pracovníci by měli motivovat zaměstnance k tomu, aby se také zapojili. Měli by se postarat o to, aby měli zaměstnanci pravidelná školení a měli k dispozici snadno využitelné zdroje.
- Zaměstnanci by si hrozících rizik měli být vědomi, měli by být dobře informováni o preventivních opatřeních, neměli by se bát nahlas vyjádřit své obavy a měli by být povzbuzováni k tomu, aby se aktivně podíleli na nacházení řešení.
Nejdůležitější je zavést kulturu prevence. Zaměstnavatelé a vedoucí pracovníci mohou prostřednictvím silného vedení a odhodlání v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci vytvořit pracovní prostředí, které bude všechny pobízet k tomu, aby brali bezpečnost a ochranu zdraví vážně a spolupracovali na zjišťování a řešení rizik.

